●      При пълнолетните участници в проучването, използващи единствено Vuse, са

...
●      При пълнолетните участници в проучването, използващи единствено Vuse, са
Коментари Харесай

Нови клинични данни за Vuse показват благоприятно въздействие за намаляване на вредата от тютюнопушенето

●      При пълнолетните участници в изследването, употребяващи само Vuse, са открити по-ниски равнища на токсични субстанции, съдържащи се в цигарения пушек и класифицирани като нездравословни или евентуално вредни[1], спрямо пълнолетните пушачи

 

●      Проучването добавя наличните научни доказателства за електронните вейп устройства като категория артикули с понижен риск* и акцентира смисъла на Vuse в намаляването на вредата от тютюнопушенето

 

●      Резултатите акцентират приноса на електронните вейп артикули за понижаване на вредата от тютюнопушенето и ускоряват уговорката на БАТ да построи A Better Tomorrow™ посредством понижаване на въздействието на своя бизнес

 

Медицинското профилирано издание „ “ разгласява нови резултати от едно от най-мащабните до момента изследвания за електронните вейп устройства, в което е оценена водещата марка Vuse на БАТ.  

 

В изследването са съпоставени клинични данни на пълнолетни консуматори само на артикули Vuse с тези на пълнолетни пушачи на обичайни цигари. Резултатите от проучването демонстрират, че участващите пълнолетни консуматори на Vuse имат удобни разлики в биомаркерите за излагане (BoE) и биомаркерите за евентуална щета (BoPH), свързани със болести, породени от тютюнопушенето, спрямо пълнолетните пушачи. 

 

Пълнолетните консуматори на Vuse демонстрират доста по-ниски биомаркери на излагане на главните токсични субстанции в цигарения пушек, избрани от Световната здравна организация (СЗО)[2]. Данните също по този начин показват и удобни разлики при пълнолетните консуматори на Vuse по отношение на пълнолетните пушачи във връзка с всички измерени биомаркери на евентуална щета, като три от тях са статистически значими.

 

Д-р Джеймс Мърфи, шеф „ Научни проучвания “ в БАТ, съобщи: „ Вейпингът придобива все огромна значителност, защото пълнолетните пушачи търсят различни никотинови артикули с понижен риск. Ето за какво тези резултати са толкоз значими за Vuse, за БАТ и за пълнолетните консуматори, защото те ни разрешават да разберем по-добре действителното позитивно влияние на вейпинга спрямо пушенето.  Изследването демонстрира ясна разлика сред пълнолетните консуматори, които употребяват Vuse спрямо пълнолетните пушачи и растящия капацитет за понижаване на риска, както и водещата роля на вейпинга в намаляването на вредата от тютюнопушенето.

 

Бих желал да благодаря на всички, които участваха и помогнаха за провеждането на това изследване. То е още една значима стъпка напред по пътя ни към построяването на A Better Tomorrow™. “

 

Вейп продуктите са най-широко изследваните и най-приетите други възможности на тютюневите и никотиновите артикули в международен мащаб. Научните данни на БАТ за вейп продуктите са оповестени в над 80 рецензирани профилирани издания и способстват за значимостта на доказателствата в поддръжка на ролята на тази категория артикули за понижаване на вредата от тютюнопушенето. Иновативният темперамент и обсегът на това изследване – което е едно от най-мащабните такива на вейп артикули до момента – дава основна информация за въздействието на вейпинга върху здравето в действителния свят.

 

Vuse е водещ международен бранд[3] за вейп артикули и първата световна марка за вейп артикули с неутрални въглеродни емисии[4]. Продуктите на Vuse се оферират на 33 пазара, в това число и България, с общо над 10 млн. консуматори по света.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР